Zeytinlibahçe Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Hizmet sektörüne çağın gerektirdiği değişim öngörüsüne sahip nitelikli eleman yetiştirerek ulusal ve evrensel alanlarda tanınırlılığı olan belirleyici kurum olmaktır

Misyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, laik, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile;  Mesleki ve Teknik eğitim ile kaynakları verimli kullanabilen, Ülke ekonomisine katkı sağlayacak bireyler yetiştirir.  Öğrencilerinin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlar.  Öğrencilerin yükseköğretim programlarına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandırır.  Yüz yüze eğitim ile öğrenim hakkını kaybetmiş ya da meslek edinmek isteyen her yaştaki insanımıza hizmet verir.  İşte biz profesyonel kadromuzla bu misyonumuzu gerçekleştirmek için varız, var gücümüzle çalışırız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mersintml.meb.k12.tr

Adres - İhsaniye Mahallesi,Zeytinlibahçe caddesi Akdeniz MERSİN

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Akdeniz ilçesi İhsaniye mahallesi, Zeytinlibahçe caddesi.

Adres - İhsaniye Mahallesi,Zeytinlibahçe caddesi Akdeniz MERSİN

Ulaşım GMK Bulvarına yakın olan okulumuza dolmuş ve otobüslerle kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde